Gå til hoved indhold

Om biblioteket

UCN Biblioteks primære funktion er at give studerende, kursister, undervisere samt øvrige ansatte på UCN adgang til kvalitetssikret information og viden gennem brugervenlige systemer, vejledning samt undervisning. Vi dækker følgende fagområder: pædagogik, sundhed, business og teknologi.

Derudover understøtter Biblioteket UCNs forsknings- og udviklingsaktiviteter ved bl.a. at formidle videnproduktioner gennem portalen UC Viden.

Servicedeklaration

Bibliotekets servicedeklaration har til formål at præsentere den service og det kvalitetsniveau, som personlige eksterne lånere og institutionelle lånere kan forvente af UCN Bibliotek og dets medarbejdere angående udlån og faglig betjening.

Læs mere om bibliotekets service i forhold til:

Biblioteket i studieaktivitetsmodellen

UCN Biblioteks tilbud understøtter de 4 kategorier af studieaktiviteter, som du som studerende forventes at indgå i for at nå uddannelsens mål for læringsudbytte.

Principper for materialevalg

UCN Bibliotekets primære funktion er at give studerende, kursister, undervisere samt øvrige ansatte på UCN adgang til relevant information og viden gennem brugervenlige systemer, vejledning samt undervisning. Vi dækker følgende fagområder: Pædagogik, Sundhed, Business og Teknologi. Derudover understøtter UCN Biblioteket UCN’s forsknings- og udviklingsaktiviteter.