• Dansk
  • English

Mendeley

Adgang

Fri adgang
Åbn Mendeley 

Mendeley er et gratis referenceværktøj, men via UCN Institutional Edition, opgraderes din Mendeley-konto, således at du kan få flere og større grupper, mere lagerplads m.m.
Din konto opgraderes automatisk til UCN Institutional Edition, første gang du logger på din Mendeley-konto, mens du er på UCN’s netværk (IP eller VPN).

Indhold

Mendeley er et referenceværktøj samt et akademisk socialt netværk. Det giver dig mulighed for at indsamle referencer fra faglige databaser, hjemmesider samt at dele dokumenter mv.

Du kan opbygge din egen faglige Mendeley-referencedatabase, så du derved får nem adgang og overblik over den litteratur du skal bruge til at citere kommende publikationer og generere den endelige referenceliste, ud fra forskellige referencestandarder som eks. APA, Harvard og Vancouver.

Mendeley gør det desuden muligt at dele referencer og dokumenter i såvel åbne som lukkede grupper.

For at bruge Mendeley skal du registrere dig som bruger, og installere nogle få applikationer. Efter installation af Mendeley Desktop og "Save to Mendeley" bookmarket i din browser er Mendeley klar til at samle og gemme referencer, du finder på nettet med et enkelt klik.

 

Vejledning

Mendeley videos and tutorials

Bibliotekets FAQ om Mendeley kan ses på "Mit UCN".