• Dansk
  • English

Aflever lånte materialer senest 2. juli

Jeg har modtaget en hjemkaldelse. Hvad gør jeg? 

Du kan forsøge at forny dine lån. Hvis ikke det kan lade sig gøre, skal materialerne afleveres. Der er afleveringsmulighed på alle campus døgnet rundt frem til og med d. 2. juli 2020.  Herefter holder biblioteket ferielukket indtil d. 10. august 2020.
 

Hvordan afleverer jeg lånte materialer? 

Ved hovedindgangen til alle campus står en blå afleveringskasse, som du kan tilgå døgnet rundt. Hvis du ikke umiddelbart kan se den, finder du yderligere information på hoveddøren. 

Hvis du er inde på campus i undervisnings- eller eksamenssammenhæng, har du også mulighed for at aflevere i afleveringskasserne, som er placeret foran biblioteket og lige indenfor hovedindgangen ved To-go-udleveringen. Der er ikke adgang til selve biblioteket. 

OBS! Vær opmærksom på, at materialet først bliver registreret afleveret i bibliotekssystemet den første hverdag efter afleveringen. Tjek gerne din lånerstatus på ucnbib 

 

Jeg skulle have afleveret bøger efter biblioteket lukkede d. 11. marts. Skal jeg nu betale?

Hvis du afleverer senest d. 2. juli 2020, vil du ikke skulle betale gebyrer for de materialer, som havde afleveringsdato under lukkeperioden. Herefter tilskriver vi gebyrer som normalt. Se gebyrtakster her 

Bemærk, at hvis du har gamle mellemværender oprettet før d. 11. marts, skal de fortsat betales. Det er kun i forbindelse med nedlukningen, at vi har indført ”frit lejde”. Tjek dette via din lånerstatus.  

Oprettet af: rkc
Oprettet den: Torsdag 28. maj
Materialetype:
Kategori: