• Dansk
 • English

Velkommen til UCN Biblioteket

Biblioteket er uddannelsesbibliotek for hele UCN. Her kan du låne bøger og tidsskrifter, som er relevante for din uddannelse, og biblioteket tilbyder adgang til en lang række e-ressourcer.

Bibliotekspersonalet er specialister i informationssøgning, og vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, når du skal i gang med projekter og opgaver, ligesom vi i samarbejde med uddannelserne tilbyder undervisning i litteratursøgning.

I øjeblikket kan vi desværre ikke møde dig på campus, men du har alligevel mulighed for at låne bøger og bruge bibliotekets øvrige ressourcer (læs mere nedenfor). Vi sidder desuden klar til at hjælpe dig pr. telefon og mail alle hverdage i tidsrummet kl. 9-14. Se kontaktinformation her
 

Chat med biblioteket

Hver formiddag kan du komme i kontakt med biblioteket via det orange chat-ikon nederst til højre på denne side.


Du er allerede oprettet som låner på UCN Biblioteket

Forhåbentlig har du også modtaget en velkomstmail fra os i din UCN-mail. Heri finder du dine loginoplysninger.

 • Bemærk, at vi anbefaler, at du ændrer din pinkode til en unik 4 cifret kode, første gang du logger på.
 • Du kan også bruge WAYF-login og efterfølgende ændre din pinkode, så du kender den, når du skal afhente reserverede materialer.
 • Hent hjælp til skift af pinkode i videoen til højre på denne side.
   

Sådan bruger du bibliotekets hjemmeside ucnbib.dk

Ucnbib.dk er navnet på den portal, som du befinder dig på lige nu. Den giver både adgang til søgning i de mange bøger m.m., som du kan låne igennem biblioteket, men samtidig er det også indgang til alle de andre ressourcer, som biblioteket formidler adgang til.

Du kan få et lille indblik i de mange muligheder ved at se den korte introduktionsvideo til ucnbib.dk (2½ min.), som du finder til højre på siden.


Sådan låner og afleverer du bøger, nu hvor du ikke har adgang til campus

 • Biblioteket er åbent for selvbetjent udlån og aflevering af bøger og tidsskrifter på alle hverdage i tidsrummet kl. 7.30-17.00.
 • Du skal bruge dit studiekort, når du skal ind på campus. Hvis du ikke har modtaget et studiekort, kan Servicecentret lukke dig ind, men kun indtil kl. 15.00.
 • Inden du møder op på campus, skal du reservere de titler, som du ønsker at låne (se video herover). Du modtager en reserveringsmeddelelse pr. studiemail/sms, når materialerne er klar til afhentning.
 • På biblioteket opstilles bøgerne efter det reserveringsnummer, som er oplyst i reserveringsmeddelelsen.
 • Der vil ikke være bibliotekspersonale til stede til at hjælpe, men i stedet er du velkommen til at kontakte os pr. telefon og mail.
 • Du skal selv registrere dine lån på bibliotekets selvbetjeningsautomater, når du afhenter reserverede materialer. Du logger ind med dit cpr.nr. og din pinkode til biblioteket.
 • Du skal også aflevere lånte materialer på selvbetjeningsautomaterne. Husk at få en afleveringskvittering.


På gensyn på biblioteket

Vi glæder os, til det igen bliver muligt at mødes på campus, men indtil da håber vi, at du kan få glæde af vores virtuelle tilbud.

 

 

Oprettet af: bme
Oprettet den: Mandag 8. Februar
Materialetype:
Kategori:

Introduktion til ucnbib.dk