• Dansk
 • English

Artikelbestillinger

I november 2019 skiftede Det Kongelige Bibliotek og 5 danske universitetsbiblioteker bibliotekssystem, og det har siden påvirket lånesamarbejdet bibliotekerne imellem. Status er:

 • Bøger
  Det er igen muligt at låne bøger fra Det Kongelige Bibliotek. Desværre inkluderer det endnu ikke institutbibliotekerne og de øvrige universitetsbiblioteker.
   
 • Internationale artikler
  Det er i øjeblikket ikke muligt at effektuere alle bestillinger på internationale artikler fra tidsskrifter, som UCN Biblioteket ikke tilbyder adgang til.
   
 • Bestillinger til udlandet
  Normalt formidler Det Kongelige Bibliotek bestillinger til udlandet, hvis tidsskrifter eller bøger ikke findes på danske biblioteker. Denne service er i øjeblikket også indstillet.


Vi gør alt, hvad vi kan for at skaffe artikler og bøger på anden vis, men hvis ikke det kan lade sig gøre, sender vi dig en tilbagemelding.

Vi beklager de gener, som ovenstående medfører for vores brugere.
 

Alternative muligheder

Universitets- og forskningsbiblioteker tilbyder walk-in-use adgang til deres e-ressourcer. Det betyder, at hvis du har mulighed for at besøge et forskningsbibliotek, kan du download eller printe kopi af artikler her, under forudsætning af at det pågældende bibliotek tilbyder adgang til det ønskede tidsskrift.

Læs mere her
 

Spørgsmål

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte biblioteket, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i f.t. bestilling af artikler og bøger.

 

 

Oprettet af: rkc
Oprettet den: Torsdag 20. august
Materialetype:
Kategori: