• Dansk
  • English

Artikelbestillinger

I øjeblikket har vi ikke mulighed for at skaffe alle bestilte artikler fra internationale tidsskrifter, som UCN Biblioteket ikke selv tilbyder adgang til. Ligeledes er vores fjernlån af boglige materialer påvirket af, at Det Kongelige Bibliotek sammen med 5 danske universitetsbiblioteker er i færd med at skifte bibliotekssystem og derfor ikke modtager bestillinger. 

Vi gør alt, hvad vi kan for at skaffe artikler og bøger på anden vis, men hvis ikke det kan lade sig gøre, sender vi dig en tilbagemelding. 

Vi beklager de gener, som ovenstående medfører for vores brugere. 

 

Alternative muligheder

Universitets- og forskningsbiblioteker tilbyder walk-in-use adgang til deres e-ressourcer. Det betyder, at hvis du har mulighed for at besøge et forskningsbibliotek, kan du downloade eller printe kopi af artikler her, under forudsætning af at det pågældende bibliotek tilbyder adgang til det ønskede tidsskrift. Du kan også blive oprettet som personlig låner på et forskningsbibliotek og på den måde få adgang til at låner bøger her. 

Det er dog vigtigt, at du først og fremmest afsøger de muligheder, som UCN Biblioteket tilbyder:

  1. Adgang til søgning i bibliotekets egne materialer og licenser/e-ressourcer
  2. SFX-bestillinger til biblioteket

Læs mere om mulighederne på Aalborg Universitetsbibliotek og Det Kongelige Bibliotek, Aarhus


Spørgsmål

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte biblioteket, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i f.t. bestilling af artikler og bøger.

 

 

Oprettet af: rkc
Oprettet den: Tirsdag 11. Februar
Materialetype:
Kategori: