• Dansk
 • English

Artikelbestillinger

Det Kongelige Bibliotek og 5 danske universitetsbiblioteker har skiftet bibliotekssystem, og det i en længere periode påvirket lånesamarbejdet bibliotekerne imellem. Status er pr. 1.2.2021:

 • Bøger
  Det er igen muligt at bestille bøger fra både Det Kongelige Bibliotek og de danske universitetsbiblioteker.
   
 • Internationale artikler
  Vi forsøger at skaffe internationale artikler fra tidsskrifter, som UCN Biblioteket ikke tilbyder adgang til, men der må forventes en lidt længere leveringstid end normalt. 
   
 • Danske tidsskriftsartikler
  Der kan fortsat være problemer med at skaffe artikler fra danske tidsskrifter, da Det Kongelige Bibliotek endnu ikke har åbnet for udlån af disse. Vi forsøger dog i stedet at bestille via andre biblioteker.
   
 • Bestillinger til udlandet
  Det Kongelige Bibliotek formidler igen bestillinger til udlandet, hvis tidsskrifter eller bøger ikke findes på danske biblioteker. 

 

Alternative muligheder

Universitets- og forskningsbiblioteker tilbyder walk-in-use adgang til deres e-ressourcer. Det betyder, at hvis du har mulighed for at besøge et forskningsbibliotek, kan du download eller printe kopi af artikler her, under forudsætning af at det pågældende bibliotek tilbyder adgang til det ønskede tidsskrift.

N.B. Pga situationen omkring Covid-19 er der ikke ekstern adgang til universitets- og forskningsbiblioteker i øjeblikket.
 

Spørgsmål

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte biblioteket, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i f.t. bestilling af artikler og bøger.

 

 

Oprettet af: rkc
Oprettet den: Torsdag 20. august
Materialetype:
Kategori: